Hoe De Instagram-App Op Een Ios- Of Android-Apparaat Bijwerken?

Wil je de Instagram-app op je iOS- of Android-apparaat kunnen updaten? Als dat zo is, zou je blij zijn als je eindelijk de juiste blog hebt gevonden. En als je ook andere vragen hebt, kun je bellen op het Instagram klantenservice nummer. Dan helpt het meest betrouwbare team van experts u meteen met de benodigde oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om de Instagram-app op uw iOS-apparaat bij te werken; je hoeft alleen maar goed te volgen om de juiste resultaten te krijgen:

  • U moet eerst de app ‘App Store’ openen op uw iOS-apparaat.
  • Vervolgens moet u op het tabblad ‘Zoeken’ in het onderste menu tikken.
  • En dan moet je zoeken naar ‘Instagram’ in het zoekveld dat net bovenaan staat en Instagram selecteren in de gegeven voorgestelde lijst met resultaten.
  • Je moet nu op de knop ‘Bijwerken’ rechts van de Instagram-app-lijst tikken.
  • Daarna, wanneer de app klaar is met updaten, moet je op de knop ‘Openen’ tikken om naar Instagram te gaan of je kunt op de optie ‘Meer’ tikken om de updatedetails te zien.

Om de Instagram-app op een Android-apparaat te kunnen updaten, volg je deze stappen;

  • Allereerst moet je de Google Play Store-app op je Android-apparaat openen.
  • En dan moet je het zoekveld voor ‘Instagram’ gebruiken en nu Instagram selecteren in de lijst met resultaten.
  • Je moet nu op de knop ‘Update’ tikken die zich rechts van de Instagram-app-lijst bevindt.

OPMERKING: als je Instagram-app al is bijgewerkt, staat er op de knop ‘Open’ in plaats van ‘Update’. En als je momenteel geen Instagram op je apparaat hebt, staat er ‘Installeren’.

Als u eenmaal klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde te gaan gebruiken. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact Instagram servicenummer. De technici staan ​​dan klaar om u verder te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *