Hoe Verander Ik Het Instagram-Pictogram Op Ios En Android-Apparaten?

Heb je hulp nodig om het Instagram-pictogram op iOS en Android te wijzigen? Dan word je in deze blog zeker meteen wegwijs gemaakt met het nodige. Maar als je andere gerelateerde problemen hebt, kun je het Instagram klantenservice nummer bellen. De ijverige experts zullen je onmiddellijk de beste stappen geven.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om het Instagram-pictogram op uw iOS- en Android-apparaten te wijzigen:

 Allereerst moet je de app ‘Snelkoppelingen’ openen en vervolgens op het teken ‘Plus +’ in de rechterbovenhoek tikken.
 Daarna moet je direct onder de ‘Volgende actie-suggesties’ de ‘Open App’ selecteren.

OPMERKING: Als u de optie ‘App openen’ niet ziet, kunt u deze vinden door op ‘Actie toevoegen’ te tikken en ‘App openen’ in de zoekbalk te typen.

 U hoeft niet op de ‘App’ te tikken en vervolgens naar beneden te scrollen en ‘Instagram’ te selecteren.
 Dan moet je ook op de ‘Drie stippellijnen’ in de rechterbovenhoek tikken.
 En dan moet je op de knop ‘Toevoegen aan startscherm’ tikken.
 En nu, net onder het gedeelte ‘NAAM EN PICTOGRAM VAN HET STARTSCHERM’, moet je op het afbeeldingspictogram tikken om een ​​afbeelding voor het pictogram te kiezen.
 U moet vervolgens ‘Foto maken, een foto kiezen of bestand kiezen’ selecteren om uw afbeelding toe te voegen.
 Vervolgens moet u in het veld ‘Nieuwe snelkoppeling’ Instagram of een andere naam typen.
 Nu rechtsboven in de hoek, moet je op de knop ‘Toevoegen’ tikken.
 Eindelijk, om het originele app-pictogram van uw ‘Startscherm’ te verbergen, moet u het pictogram ingedrukt houden en vervolgens de opties ‘App verwijderen > Verwijderen van startscherm’ selecteren.

OPMERKING: Als u de app-snelkoppeling van het ‘Home’-scherm wilt verwijderen, kunt u het pictogram ingedrukt houden en vervolgens ‘Bladwijzer verwijderen > Verwijderen’ selecteren.

Als je eenmaal klaar bent met het doorlopen van het gegeven proces, zou je goed moeten zijn om toegang te krijgen tot hetzelfde. Als u echter problemen ondervindt, kunt u op elk moment contact opnemen met het Instagram bellen nederland. Vervolgens zullen de toegewijde technici u begeleiden met verdere benodigde oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *